Francúzske zemiaky

Celkové hodnotenie:
Rating starRating starRating starRating starRating star
 Tvoje hodnotenie:
Prihlás sa !
       
Reklama - Tvoja fotka sa načítava 10 (Preskoč reklamu - klikni!)
gravírovanie
Suroviny
1.2 kgzemiaky
150 gšunka hydinová
150 gsyr tvrdý
3 ksvajcia
1 kelimoksmotana kyslá
1 kelimoksmotana na šľahanie
olej
soľ



Postup prípravy receptu
1Zemiaky, umyjeme, ocistime, umyjeme...
2Zapekaciu misku troch "postrasime olejom" a nastruhame do ne na "uhorkovom" struhadle na tenke platky surove zemiaky.
3Nakrajame sunku na lubovolne mensie utvarceky, hodime do misky na zemiaky, osolime, okorenime, premiesame. Nech je masko vsade.
4Do misky nastruhame tvrdy syr, rozklepneme tam vajicka, pridame obe smotanz, osolime zamiesame, a vylejeme na zemiaky do zapekacej misky. Prikryjeme a dame zapekat do truby, moje tam boli 75 minut
Game info
Dátum pridania:
15-05-2014

316 x zobrazené
Vložil:

Vanda


avatar



Najhľadanejšie tagy k tomuto receptu: žiadne
Komentáre členov
Prihlás sa pre pridanie komentára
Komentáre na facebook