Grahamový chlebík

Celkové hodnotenie:
Rating starRating starRating starRating starRating star
 Tvoje hodnotenie:
Prihlás sa !
       
Reklama - Tvoja fotka sa načítava 10 (Preskoč reklamu - klikni!)
gravírovanie
Suroviny
550 gmúka hladká
250 gmúka grahamová
1 PLsoľ
1 PLcukor kryštál
1 PLolej
1 PLsemienka sezamové
1 PLsemienka lanove
250 ml vlažnémlieko
250 ml vlaznavoda
1 baldroždie sušené


Postup prípravy receptu
1Velmi jednoducho: vodu a mlieko nalejeme do pekarne, pridame lyzicu oleja, muky, cukor, sol, semiacka, drozdie. Zavrieme pekarnicku, nadstavime pecenie chleba a nestarame sa.
2ja som sa trocha starala, nebola som si ista kolko tekutin treba, tak po prvom zapipani, teda po prvom mieseni, som malilinko dolievala vodu, lebo ostala cast hmoty sypka. Chlebik ma prekvapil, ako podrastol, lebo bezne pripravujeme chlieb z kupenej zmesy, ktora ma 750g a nikdy takto krasne "nevyrastie". Tento, len s malinko vacsou gramazou pomaly utiekol z pekarnicky
Game info
Dátum pridania:
15-05-2014

174 x zobrazené
Vložil:

Vanda


avatar



Najhľadanejšie tagy k tomuto receptu: žiadne
Komentáre členov
Prihlás sa pre pridanie komentára
Komentáre na facebook