Francúzsky rybí šalát

Celkové hodnotenie:
Rating starRating starRating starRating starRating star
 Tvoje hodnotenie:
Prihlás sa !
       
Francúzsky rybí šalát
Suroviny a ingrediencie:

2 000 g zemiakov, 4 vajcia, sterilizovaný hrášok, sterilizované uhorky, 1 konz. sardiniek v oleji, 2 ruské sardinky, 100 g mäkkej salámy, 50 g mrkvy, 50 g petržlenu, 50 g zeleru (buľva), cibuľa, 5 dl majonézy

Postup:

Zemiaky uvaríme v šupke, ochladíme, olúpeme a nakrájame na hranolčeky. Vajcia uvaríme natvrdo, ochladíme, olúpeme a pokrájame na malé kúsky. Koreňovú zeleninu a cibuľu nadrobno pokrájame, spolu uvaríme v octovej vode a scedíme. Salámu pokrájame na rezančeky. Z ruských sardiniek odstránime kožu a chrbtovú kosť a pokrájame ich na rezančeky. Uhorky nadrobno pokrájame, sardinky posekáme. Do nakrájaných zemiakov opatrne vmiešame pokrájané vajcia, sterilizovaný hrášok, posekané ryby, pokrájanú salámu, uhorky, uvarenú koreňovú zeleninu a cibuľu. Všetko spolu spojíme majonézou a opatrne premiešame.
Game info
Dátum pridania:
03-11-2014

52 x zobrazené
Vložil:

Vierka


avatar



Najhľadanejšie tagy k tomuto receptu: žiadne
Komentáre členov
Prihlás sa pre pridanie komentára
Komentáre na facebook