Šalát z naklíčenej šošovice
Suroviny a ingrediencie:
šošovica, 2 stredné cibule, 2 PL olivového oleja, mleté čierne korenie, soľ, petržlenová vňať
Postup:
Šošovicu necháme naklíčiť – prebranú šošovicu zalejeme vodou a necháme cez noc stáť. Ráno vodu zlejeme a mokrú šošovicu dáme do misy, občas prepláchneme studenou vodou, aby bola stále vlhká. Keď naklíči, zmiešame ju s nadrobno nasekanou cibuľou, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, pridáme nasekanú petržlenovú vňať a olej. Premiešame a podávame s tmavým chlebom.
šošovica, 2 stredné cibule, 2 PL olivového oleja, mleté čierne korenie, soľ, petržlenová vňať
Postup:
Šošovicu necháme naklíčiť – prebranú šošovicu zalejeme vodou a necháme cez noc stáť. Ráno vodu zlejeme a mokrú šošovicu dáme do misy, občas prepláchneme studenou vodou, aby bola stále vlhká. Keď naklíči, zmiešame ju s nadrobno nasekanou cibuľou, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, pridáme nasekanú petržlenovú vňať a olej. Premiešame a podávame s tmavým chlebom.
Game info
Dátum pridania:
31-10-2014
31-10-2014
169 x zobrazené
Najhľadanejšie tagy k tomuto receptu: žiadne
Komentáre členov
Prihlás sa pre pridanie komentára
Komentáre na facebook