Šošovicový šalát s jablkami

Celkové hodnotenie:
Rating starRating starRating starRating starRating star
 Tvoje hodnotenie:
Prihlás sa !
       
Šošovicový šalát s jablkami
Suroviny a ingrediencie:

200 g červenej šošovice, 2,5 dl zeleninového vývaru, 2 kyslejšie jablká, čerstvý ďumbier, 2 PL jablčného octu, 1 dl jablkovej šťavy, 4 PL panenského olivového oleja, jadrá vlašských orechov, mleté biele korenie, soľ, hlávka šalátu

Postup:

Šošovicu varíme asi 10 min. v zeleninovom vývare. Opraný šalát natrháme, z jabĺk vyberieme jadrovníky a nakrájame na mesiačiky. Všetko premiešame s odkvapkanou šošovicou. Zmiešame jablčnú šťavu, jablčný ocot a jemne nasekaný ďumbier. Osolíme, okoreníme mletým bielym korením a prilejeme panenský olivový olej. Touto zálievkou šalát zalejeme. Nakoniec posypeme nahrubo posekanými vlašskými orechami.
Game info
Dátum pridania:
31-10-2014

353 x zobrazené
Vložil:

Vierka


avatar



Najhľadanejšie tagy k tomuto receptu: žiadne
Komentáre členov
Prihlás sa pre pridanie komentára
Komentáre na facebook